Mijn Comfort

Comfortabel is bij ons geen fabel!

Korte wachttijd

Bij ons krijgt u snel een eerste afspraak. Binnen ons team van gespecialiseerde medewerkers vinden we altijd de specialist die graag tijd voor u maakt om u bij te staan, zodat uw pijn, nek- of rugklachten, kaakklachten of oorsuizen snel tot het verleden kunnen gaan behoren of zodat u zich als jonge, beloftevolle sporter kan concentreren op het herstellen na een sportblessure en niets of zo weinig mogelijk hoeft te missen van de competitie.

  • U krijgt snel een eerste afspraak!

  • U kan ook ’s avonds bij ons terecht!

  • Steeds een specialist beschikbaar!

Privé ruimten

Wij begrijpen dat u prijs stelt op een geïndividualiseerde begeleiding, op maat van uw persoonlijke wensen en aangepast aan de zorgen die u nodig heeft. Of u nu een jonge sporter of dynamische manager bent die wat rust zoekt, u wil steeds graag op een persoonlijke manier behandeld worden. Wij kunnen u de ruimte bieden om te sporten of een aangepaste ruimte die u meer privacy biedt!

Wij gaan ook discreet om met alle persoonsgegevens en medische gegevens die u ons toevertrouwt. Door de private ruimten waarbinnen de behandelingen plaatsvinden, luistert er ook niemand mee tijdens uw vertrouwelijke gesprekken met uw therapeut.

Om u tijdens de warme zomermaanden meer comfort te bieden zijn onze ruimten voorzien van airco.

Bij ons kan u helemaal tot rust komen in een groene omgeving en een aangenaam, rustig kader.

Oefenzaal

Onze oefenzaal is ruim en goed uitgerust. U heeft er alle ruimte om vrij te kunnen bewegen en zelfs de geoefende sporter vindt er alle professionele toestellen om te herstellen van sportblessures.

  • Grote oefenzaal

  • Professionele toestellen

  • Ook voor geblesseerde sporters!

Bij vragen kan u ons steeds contacteren

Maak uw afspraak

Maak online afspraak