Mijn Vervoer

Met de trein, de bus, de fiets of met de wagen : altijd welkom!

Vlotte bereikbaarheid

Lochristi is zowel vanuit Gent als vanuit Antwerpen vlot bereikbaar via de E17, afrit Beervelde. Ook kan u de drukte rond Gent vermijden door vanuit Brussel of Aalst vanaf de E40 Brussel-Gent-Oostende via de afrit Wetteren te rijden.

Er is een regelmatige busverbinding naar Lochristi vanuit alle grote steden en gemeenten uit de ruime regio en de bus stopt vlakbij!

Wij zijn gevestigd in de Stationsstraat te Lochristi. Het station is in de buurt.

Ruime parking

Of u nu met de wagen komt, met de fiets of met de motor, u kan steeds voor de deur parkeren. Wij hebben een ruime parking, zodat u er steeds zeker van kan zijn dat u voor de deur een plaats vindt. Bij ons bent u er ook zeker van dat u vlot uw zoon of dochter of familielid kan laten afstappen voorafgaand aan de behandeling en dat u hem of haar weer vlot kan oppikken nadien. Geen onnodig tijdverlies. Kortom, nooit zorgen over een parkeerplaats en geen onaangename verrassingen!

Thuisbezoek

Niet iedereen is even goed te been. Soms kan u zich misschien moeilijk verplaatsen door de aard van uw klachten of uw blessure of omdat er binnen het gezin of de ruimere familiekring niemand is die u op een bepaalde dag tot bij de praktijk kan voeren. Wij begrijpen dit en komen in dat geval ook graag tot bij u thuis op een moment dat het voor u past of dat uw behandeling dat vereist.

  • Wij komen bij u thuis!

  • Wij maken tijd voor u!

Bij vragen kan u ons steeds contacteren

Maak uw afspraak

Maak online afspraak